top of page

Algemene Voorwaarden

Hieronder lees je onze algemene voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing wanneer je gebruik maakt van, of een bestelling plaatst via de website. 

Lees de algemene voorwaarden goed door, aangezien deze belangrijke informatie bevat voor jou als klant.

Je kunt desgewenst de voorwaarden opslaan of afdrukken.

Échelon Soaps, gevestigd te Valkenswaard en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 17120978 handelend onder de naam Échelon

Échelon Soaps is via de website te bereiken op www.echelonsoaps.nl en alle daarbij behorende subdomeinen.

Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW.

Verzendkosten, worden tijdig aangegeven in het bestelproces. Je kunt een keuze maken uit brievenbuspost en pakketpost. Houdt hierbij rekening met het formaat van het product. 

 

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten of het onverhoopt niet goed werken van de website. 

 

kleuren, uitvoeringen en een bepaald gewicht van producten kunnen mogelijkerwijs enigszins afwijken van het getoonde aangezien het om handgemaakte producten gaat.

 

De overeenkomst tussen klant en Échelon Soaps komt tot stand wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden tijdens het bestelproces. 

 

Speciale bestellingen of customized producten kunnen niet geretourneerd worden.

Alle bestelde artikelen worden binnen 1-3 werkdagen verstuurd naar het opgegeven adres. Wanneer een product onverhoopt niet op voorraad is, en nog vervaardigd dient te worden, kan deze in overleg toch besteld worden en op een later tijdstip tezamen met de eventuele rest van de bestelling verstuurd worden. Dit met uitzondering van de zepen aangezien deze een langer fabricageproces hebben. Wanneer je dit niet wenst kan de aankoop van het tijdelijk niet voorradig product kosteloos geannuleerd worden. 

 

Pre-orders of (zakelijke) bestellingen van bepaalde producten dienen vooraf betaald te worden en worden verzonden zodra dit mogelijk is, rekening houdend met het kuur-/verzepingsproces van zepen in het algemeen. 

 

Controleer je bestelling direct op gebreken, wanneer er onverhoopt iets mis is gegaan, kun je schriftelijk of per e-mail melden. Zie hiervoor garanties & retourneren.

Je hebt het recht om de op afstand gesloten overeenkomst binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, zonder opgaaf van reden, kosteloos te ontbinden. De termijn gaat in op de dag nadat jij of een aangewezen persoon anders dan de vervoerder,  het product hebt ontvangen.

Zie de bepalingen voor het verzenden en retourneren. 

 

Cadeauvouchers zijn middels een code te gebruiken in de webshop. De code wordt per mail naar je verzonden (of naar de persoon waaraan je hem cadeau geeft). De code en het emailadres vormen een combinatie. Zorg er dus voor dat je het juiste emailadres vermeld. Het bedrag van de voucher dient in één keer besteed te worden. Er kan geen tegoed opgebouwd worden. Een cadeaubon kan in de winkel besteed worden. Je hebt de keuze uit beide opties. Cadeaubonnen en cadeauvouchers kunnen niet ingewisseld worden tegen contanten en kortingsacties zijn uitgesloten bij het kopen van een cadeaubon.

Vouchers met een unieke code verstrekt via het gratis membership kunnen enkel verzilverd worden in de webshop. Deze hebben een geldigheidstermijn. Hierna zijn deze niet meer te verzilveren. De vouchers kunnen eenmalig gebruikt worden. Vouchers zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

Het is niet toegestaan om cadeaubonnen/vouchers of de werking ervan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of op andere manieren te saboteren. Iedere poging tot fraude wordt geregistreerd en er wordt aangifte gedaan.

 

Mocht je nog verdere vragen hebben naar aanleiding van de algemene voorwaarden, neem dan schriftelijk contact op met

 

Échelon Soaps

Bakkerstraat 62

5554EE Valkenswaard

info@echelonsoaps.nl

 

 

 

bottom of page