top of page

Verzenden
&
Retourneren

Bestellingen worden doorgaans verstuurd met DHL. Je krijgt een trackingcode zodat je je pakketje kunt volgen. 

De verzendkosten voor Nederland zijn 4,25 voor brievenbuspost en 6,95 voor pakketpost. 

EVEN DIT: Waarom betaal je verzendkosten? Er zijn zoveel webwinkels die dit niet doen. Mijn antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in de verkoopprijs van de producten. Ik kan alle producten best allemaal nét iets duurder maken en daarmee doen alsof er geen verzendkosten berekend worden maar dit is best oneerlijk. Op deze manier betalen de klanten die meerdere artikelen bestellen uiteindelijk zelfs meer doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat je het door hebt op de 'geen verzendkosten'.

Wanneer je van je aankoop af wilt zien kun je de ongebruikte producten binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten retourneren. Stuur hiervoor een mail naar info@echelonsoaps.nl om de retourzending aan te kondigen.

Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen kun je de producten en eventuele toebehoren in de originele verpakking terug sturen.  Doe dit zorgvuldig zodat de producten niet beschadigen. Wanneer het product of de verpakking beschadigd is kan er namelijk waardevermindering doorberekend worden. Voeg de bon of een kopie ervan toe zodat alles sneller afgehandeld kan worden.

 

Zodra ik de producten in goede staat heb ontvangen wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen op je rekening teruggestort. (let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening)

 

Problemen met je bestelling? Ben je niet geheel tevreden, of heb je toch nog vragen? Neem dan direct contact met me op.

Bel op app: 06-22699048 of mail: info@echelonsoaps.nl

terug naar de webshop

bottom of page