jojoba olie

 

Jojoba olie is conditionerend, hydraterend en verzorgend

Het is eigenlijk een vloeibare was. Er wordt gezegd dat het verzachtend werkt voor mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Het heeft een samenstelling dat erg lijkt op talg van de huid. wordt makkelijk geabsorbeerd door de huid en bevordert een zijdeachtig gevoel ervan. anti- bacteriele eigenschappen. 

 

Jojoba olie wordt o.a. gebruikt in zepen, cremes, solid shampoo bars, olieserums en balsems van Échelon Soaps.

contact

 

Échelon Soaps

Bakkerstraat 62

5554EE Valkenswaard

06-22699048 

040-7802156 (werkdagen)

info@echelonsoaps.nl

kvk: 17120978

Bank: NL91ABNA0562098402

woensdag 11.00 - 18.00 uur

donderdag 11.00 - 18.00 uur

zaterdag 11.00 - 18.00 uur

webshop 24/7 geopend

 

 

  • Facebook

Benieuwd naar de

MEMBER MAANDACTIE,

exclusieve aanbiedingen, ins & outs, tips & tricks,

challenges & winacties, pre-orders,

kortingsvouchers enz

SCHRIJF JE NU IN!

wordt nu member

 

openingstijden