top of page

De week van de Stenen Winkel...plus winactie!

Bijgewerkt op: 12 mei 2023

8 t/m 14 mei....wordt 3 t/m 21 mei

Dus de weken van de stenen winkel
Eigenlijk is het ook veel gezelliger... een winkeltje waar je heerlijk op je gemakje rond kunt snuffelen i.p.v. eentje waar je uren doorheen moet scrollen (en dan nog bang zijn dat je iets gemist hebt..ahum)

Ik weet het...soms kun je niet anders, maar het steunen van de kleine winkels is zooo belangrijk, dus als het enigszins kan... ga lokaal shoppen, of in ieder geval bij de kleinere (web)winkels. Je geeft deze hardwerkende ondernemers met jouw steun op deze manier meer bestaansrecht. Precies wat we nodig hebben in deze bizarre tijden waar vooral de grote jongens mega winsten maken.

Dat kan anders toch....want....

  • Kleine winkeltjes zijn super gezellig in het straatbeeld (bedenk je eens hoeveel er al weg zijn!)

  • Je hebt persoonlijk contact en krijgt gerichter advies

  • Je steunt de droom van jouw lokale ondernemer i.p.v. een groot concern

Helaas lukt het dit jaar niet om op de officiële dagen deel te nemen aan deze week (hierover dadelijk meer) Maar ik wil toch iets extra's doen voor mijn klanten. Daarom stop ik bij elke bestelling in ieder geval een fijn zeepje of ander cadeautje in het pakketje én elke betalende klant krijgt een

lotnummer zodat je automatisch kans maakt op 1 van de 3 heerlijke verwenpakketten boordevol verwennerijtjes.


De pakketten hebben elk een waarde van rond de 50 euro!

Deze actie is ook van toepassing in de webshop. Typ tijdens het uitchecken bij de opmerkingen "ik doe mee!" en jouw bestelnummer is je lotnummer.


De winactie loopt t/m zondag 21 mei. (ik ga mijn best doen om 22 mei de winnaars bekend te maken, ligt een beetje aan mijn toestand op dat moment)

Wil je nog meer kans maken op zo'n prachtig pakket, lees snel verder hoe je je win kans extra kunt verhogen!Uit de running

In mijn nieuwsbrief van 31 december 2021 berichtte ik al dat ik mijn operatie, die toen gepland stond, door allerlei miscommunicatie en ongewenste aanpassingen in de procedure niet door heb laten gaan omdat ik er totaal geen vertrouwen meer in had dat het allemaal goed zou komen... Maar na lang wachten is eindelijk de tijd aangebroken en hoop ik me, na een lang traject in een ander ziekenhuis, uiteindelijk weer beter en gezonder te gaan voelen. Er liggen dus spannende en heftige tijden in het verschiet met meerdere operaties waarbij ik telkens even uit de running zal zijn. Dus...dit is de reden waarom de week van de stenen winkel de aangepaste versie wordt... en nu dus vooral via de webshop loopt.


Aangepaste openingstijden

De kapsalon zal na 5 mei in ieder geval tot 20 juni gesloten zijn en de winkel zal in de tussentijd slechts enkele dagen geopend zijn. Voor de exacte dagen check je op de dag zelf even de homepage van de website.

Bestellingen kunnen sowieso via de webshop gedaan worden . En wanneer je in Valkenswaard woont, worden bestellingen boven de 20 euro gratis thuisbezorgd. Deze optie staat vanaf 6 mei in het drop down menu bij verzendmogelijkheden. Ik neem dan contact met je op voor de bezorgtijd.


📅🕒 Wil je het liever zelf ophalen, klik dan "ophalen winkel" aan en plan je ophaalmoment via https://meetings.hubspot.com/harrielle daar zie je de mogelijkheden per datum. Klik op jouw gewenste tijd plus de geschatte duur van je bezoekje (komt echt niet zo precies hoor) Daarna ontvang je een bevestigingsmail van de afspraak. Ik zorg ervoor dat ikzelf, mijn vriendin of iemand anders in de winkel aanwezig is.


➡️ Ook voor wanneer je graag live wil komen shoppen kun je deze meeting tool gebruiken! Super handig! Maak er gebruik van!Geef jouw mening

En verhoog je winkansen!

Wanneer je al ooit iets geprobeerd hebt van Échelon Soaps, en je bent enthousiast, maak me dan blij met een goede recensie. Het kost jou een minuutje of 2 en ik ben je eeuwig dankbaar. Sowieso leuk om de recensies te bekijken die er al staan. Je kunt deze onder andere hier zien. Wil jij dat de jouwe er ook op komt, klik dan op één van de volgende links (of lekker allemaal, nog beter) en jij krijgt een plekje in the wall of fame!

Eens in de zoveel tijd kies ik een winnaar uit de recensies omdat de moeite is genomen om iets leuks te plaatsen. Ook wanneer je eerder een recensie hebt geplaatst ding je telkens automatisch mee voor een waardebon van 15 euro die je vrij kunt besteden in de winkel of webshop. Plus, elke nieuwe recensie telt extra mee. Dus...waar wacht je nog op? 😀

👉 Tijdens "De week van de stenen winkel" (uuuhhh weken) kun je jouw winkansen extra vergroten door naast een aankoop te doen, ook een recensie te plaatsen! Jouw lotnummer telt per recensie 1x extra!💎Ik hoop dat je de weg naar mijn winkel hierdoor toch blijft vinden ondanks mijn langere tijd afwezig zijn.💎
Heel veel SUCCES!!!


Liefs, HarriëlleP.S: Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Doe dat snel even...ik ben geen spammer...zeker niet... maar het is heel fijn wanneer ik je op de hoogte kan houden van winacties speciaal voor members...Kijk rechts onder aan de pagina om je aan te melden.


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page