top of page

Alles voor jouw nieuwe, bewuste start met natuurlijke zeep, shampoo bars, gezichtsverzorging, lipverzorging, scrubs, balsems, badbruisballen, zeepbedankjes en nog zo veel meer. 

Een gezonde en verantwoorde keuze in een mooi jasje.

Ook voor custom-made 

101 soaps on a rope_echelon soaps_zeep (1)_edited.jpg
Original%20on%20Transparent_edited.png

Jij komt niet per toeval op deze site. Je bent vast ook klaar met alle chemische toevoegingen in de vele producten die je gebruikt, en je weet stiekem ook heus wel dat de tijd is aangebroken om terug te gaan naar de basis.

De basis???

Ja...Natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten vrij van hoge concentraties parfum, zonder sulfaten, parabenen, palmolie, microplastics, cocamidopropyl betaine, PEG's en andere chemische of synthetische toevoegingen die allereerst slecht kunnen zijn voor je lichaam maar ook zéker slecht voor het milieu.

Heb je een droge, rode en gevoelige huid en reageer je op bepaalde stoffen? Of misschien iemand die je lief is die last heeft van een droge, rode of schrale huid? Dan ben je hier op de juiste plek.

Maar misschien ben je op zoek naar de ultieme handgemaakte gift of klantenbedankje op maat? Ook dan zit je hier goed. Want natuurlijke zeep hoeft er niet meteen ook saai uit te zien...integendeel! Laat je inspireren in de webshop

gewoon weer terug naar de basis

maak vandaag nog een nieuwe start

Alle producten van Échelon Soaps zijn zorgvuldig samengesteld en met liefde en aandacht voor detail gemaakt. Perfect voor het ultieme cadeau!

Original%20on%20Transparent_edited.png
bottom of page